Chiropractie LaFlamme

Sportchiropractor:
Jeffrey LaFlamme

Sportchiropractor Jeffrey LaFlamme van chiropractie LaFlamme, is geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western StatesChiropractic College (WSCC) in Portland, Oregon.

Zijn passies zijn chiropractie en sport en hij wil met zijn deskundigheid bijdragen aan genezing van bewegingsklachten. Jeffrey participeerde in diverse universitaire onderzoeken naar chiropractie en de betekenis ervan voor de gezondheid.

Als eerste chiropractor in Nederland behaalde Jeffrey in 2004 een graad in sportchiropractie. Ook kwalificeerde hij zich voor het afnemen van de wetenschappelijk bewezen bewegingstests FMS en FMSA, die helpen de kans op sport- en trainingsblessures te verminderen.

Hij behandelt regelmatig sporters in zijn praktijk en op verschillende evenementen. Ook organiseert hij regelmatig in het Back in Motion Centrum samen met andere deskundigen, seminars en workshops voor sporters om tot een optimale sportprestatie te komen. Aandacht voor voeding, training, mindset en sportmedische aspecten spelen hierin een belangrijke rol.

Chiropractie LaFlamme is gevestigd in Bavel, in het Back in Motion Centrum aan de Thoornseweg 1. Hier zijn verschillende behandelkamers en een oefenruimte en werkt Chiropractie LaFlamme nauw samen met Ragas & Sip Sportfysiotherapie, Cesartherapie Breda en Mindset, praktijk voor sportpsychologie en hardlooptherapie.
Daarnaast zijn er 2 vestigingen in Breda, in Medisch Centrum De Kroon en in het NAC-stadion.

Chiropractie LaFlamme
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel
Nederland