Salvedo Health Clinic

Sportchiropractor:
Bob Bonnemayers

Salvedo Health Clinic is een modern en innovatief paramedisch centrum. U kunt bij ons terecht voor chiropractie, fysiotherapie en personal training. Dankzij ons ervaren multidisciplinair team kunnen wij een uniek aanbod aan kwalitatief hoogstaande zorg aanbieden.

Door onze multidisciplinaire samenwerking kunnen we het lichaam in balans brengen en sporters helpen om de training te kunnen hervatten. Ons doel houdt niet op bij het hervatten van de training, we leggen de lat hoger.
We proberen de sporter verder te helpen door het lichaam functioneel te screenen en hier onze adviezen en behandeling op aan te passen.

U kunt bij ons terecht voor uitgebreide onderzoeken, analyses en behandelingen van blessures. Daarnaast kunnen wij ook op preventief vlak veel voor sporters betekenen, met als doel het verbeteren van prestaties.

Bob Bonnemayers is directeur van Salvedo Health Clinic, daarnaast is hij voorzitter en mede-oprichter van de NVSC. Hij heeft ruime ervaring in het behandelen van (top)sporters van verschillende disciplines waaronder wielrennen, tennis en voetbal.

Wij hebben een groot netwerk binnen de topsport en onderhouden nauwe samenwerkingen met diverse medisch specialisten waaronder sportartsen, orthopeden, inspanningsfysiologen en sportpsychologen. Tevens zijn wij verbonden aan het Olympisch Netwerk Noord-Holland.

Salvedo Health Clinic
Maalderij 38
1185 ZC Amstelveen
Nederland