Promove Rugzorg

Sportchiropractor
Björn Denissen

Promove is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sport gerelateerde klachten. De chiropractor en eigenaar is Björn Denissen, die naast sportchiropractor ook als fysiotherapeut is afgestudeerd. Hij combineert hierdoor het beste van beide werelden met elkaar. Hij maakt gebruik van verschillende behandeltechnieken zoals: manipulaties, mobilisaties, dry needling en gerichte functionele oefentherapie.
Björn heeft ervaring in zowel het behandelen van amateur- en topsporters. Sinds het seizoen 2020-2021 is hij aangesloten als sportchiropractor bij de voetbalclub Willem II.

Sporters vragen veel van hun lichaam. Het is daarom van belang dat het gehele lichaam in kaart wordt gebracht. Dit wordt gedaan aan de hand van een functioneel onderzoek. Waarbij niet alleen de pijnlijke plek wordt onderzocht maar het gehele lichaam. Het lichaam is net als een ketting, als er één schakel niet goed functioneert kan dit effect hebben op de andere schakels. Naar aanleiding van het onderzoek wordt duidelijk aan welke punten er moet worden gewerkt. Een beter functionerend lichaam is een beter presterend lichaam.

 

Promove Rugzorg
Daendelsstraat 40A
5018 ES Tilburg
Nederland