ChiroCura

Sportchiropractor:
Lobke De la Ruelle

Bij ChiroCura staat eerlijkheid centraal en wordt er naar gestreefd om u zo kort mogelijk met klachten te laten lopen, daarom wordt er niet met een wachtlijst gewerkt en kunt u over het algemeen binnen een week uw eerste afspraak inplannen.

Sportblessures kunnen natuurlijk nooit helemaal uitgesloten worden, maar door te zorgen dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert kan de kans hierop wel zo minimaal mogelijk worden gemaakt. Sporters gebruiken hun lichaam heel intensief, waardoor kleine beperkingen in de functionaliteit van het lichaam sneller een probleem veroorzaken dan bij niet-sporters. Een sporter wil niet alleen dat de blessure wordt opgelost maar wil ook dat de kans op terugkeer van deze blessure hierna aanzienlijk minder wordt.

De chiropractor kan ervoor zorgen dat de ‘zwakke schakels’ van het lichaam worden verbeterd, waardoor de sporter minder kwetsbaar is voor blessures. De chiropractor kan deze zwakke schakels preventief aanpakken op verschillende manieren. Zo wordt er niet alleen gekeken naar de rug en de nek, maar ook naar de bewegingspatronen van de gewrichten van de ledematen, de bewegingspatronen van de spieren en de stabiliteit van de romp en ledematen. Een optimaal functionerend lichaam voorkomt blessures en leidt tot betere prestaties door een efficiëntere inspanningslevering.

Als er echter toch een sportblessure is ontstaan, kunt u ook bij de chiropractor terecht. In veel gevallen kunnen veel sportblessures worden verholpen door chiropractische behandelingen.

Bij ChiroCura bent u als sporter aan het goede adres, met Lobke als enige erkende sportchiropractor in Zuid-West Nederland.

ChiroCura
Wulfaertstraat 9
4461 HS Goes
Nederland